digital.bgСмартфоните с Android постоянно са обект на различни заплахи, които излагат на

...
digital.bgСмартфоните с Android постоянно са обект на различни заплахи, които излагат на
Коментари Харесай

Два лесни начина да гарантирате сигурността на смартфон с Android

digital.bg

Смартфоните с Android постоянно са обект на разнообразни закани, които излагат на риск потребителите.

Филтрите на Гугъл блокират над 99% от зловредния програмен продукт, само че все пак много хора отново стават жертва на хакери. Всичко това постанова да бъдете извънредно деликатни какво наличие изтегляте на смарт телефоните. Според формалните данни на компанията е осем пъти по-малко евентуално да инсталирате вирус на смарт телефон от Google Play, спрямо онлайн магазините на трети страни.

 

Именно това е първият им съвет да гарантирате сигурността си, а точно да дърпате мобилни приложения само от Гугъл Play. Имайте поради, че инсталацията на APK файлове с така наречен " Sideloading " развой също могат да се трансфорат в сериозен източник на проблем, защото няма гаранция, че са законни. Aко не дърпате програмен продукт по този метод е съвсем несъмнено, че няма да станете жертва на хакери, оповестява SlashGear. Необходимо е също така и да инсталирате оптимално бързо всички налични ъпдейти. 

 



 

Експертите на Гугъл също по този начин предлагат да употребявате последната версия на Android, защото предлага най-хубава отбрана срещу зловреден програмен продукт. В някои случаи това значи да отделите повече пари за нов смарт телефон, само че в последна сметка инвестицията си заслужава, защото ще гарантирате сигурността на персоналните си данни. Ако желаете да добавите още едно равнище на сигурност можете да инсталирате антивирусна стратегия, която да следи за подозрителна интензивност.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР